Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Playsuit här (klick!)

Fick tusen frågor om playsuiten jag hade på mig igår så tänkte passa på att länka den och göra ett litet inlägg om gårdagen. Vad jag gjorde osv.

Började dagen med en promenad och ett hårt fighting pass med Sanny och Dani. Sanny är världsmästare i Muay Thai (om jag förstod de hela rätt), han är iaf as grym och vi ska börja köra med honom 1 gång i veckan. Så kul!

Sedan skyndade jag hem och gjorde mig i ordning och mötte upp Lojsan!

Vi fotade lite men reality såg ut såhär…

SPÖREGN…

Men det sprack upp igen så då bytte vi om för picnick! Mina jeans hittar ni här (klick!) och min t-shirt är ifrån Boohoo.

Beställde sallader på Lett och sedan satt vi och planerade kommande podd i parken samtidigt som vi lekte med Todd. Yes, ni hörde rätt, VI lekte med Todd. Jag börjar gilla honom mer och mer ju äldre han blir haha.

För alla som frågat om mina solglasögon så hittar ni dem här (klick!)

Städade lägenheten, jobbade och lagade mat resten av dagen…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna