Jag har någon slags sommar-ångest för första gången i hela mitt liv där jag känner att jag inte utnyttjar sommaren till max, nu när den äntligen är här. Hela den här veckan har jag spenderat mestadels hemma, själv, i min lägenhet. Jag har varit trött. Jag har haft tråkigt och jag har haft ångest över att jag inte är på det där idylliska landstället eller den där härliga utomlandssemestern. Samtidigt vet jag att jag behöver den här tiden. Behöver återhämta mig och att jag gör mycket roligt resten av året som många andra inte gör. Men ändå kan jag inte låta bli att bli avundsjuk och att känna att jag missar något och att jag inte tar vara på livet, nuet, sommaren.

Två saker jag är extremt avundsjuk på just nu är därför…

  1. Alla som är på något slags landställe, dricker rosé, äter hembakat bröd till frukost och svenska jordgubbar i solen och bara går runt barfota i gräset i någon ful stor skjorta och uppsatt hår….

2. Alla som är utomlands, blir bruna, kör morgonjoggen längs havet, har på sig tunna klänningar, ligger och läser böcker i skuggan och åker båt…

Jag längtar så jävla mycket till 23e juli när det bär av till MYKONOS….

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna