Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Jag har som sagt inte alls gjort mycket den här veckan. För har inte heller haft inspiration eller motivation till att jobba så det har mest blivit serietittande, promenader, träning och att fixa hemma i lägenheten. Men det är väl skönt det också, antar jag. Vilket fall så tog jag mig ut ur lägenheten igår och käkade brunch med bästis.

Vi satte oss på favvo-stället Nyko i solen och pratade ikapp om allt som hänt senaste veckan och hon hade givetvis med sig lilla Vienna..

Dani åt pannkakor och jag åt en vegansk pokébowl som innehöll melon istället för tonfisk. Väldigt god, så kan varmt rekommendera den. Nyko har faktiskt en hel del bra veganska alternativ.

Jumpsuiten jag hade på mig är ifrån min kommande kollektion, solglasögonen hittar ni här (klick!) och ringen är min fina julklapp som jag köpte till mig själv i julas på Chanel.

Stans bästa kaffe hittar ni även här!!! Paulina som jobbar på Nyko är bäst på kaffe. Här gjorde hon oss en varsin islatte på havremjölk med en pytteliten skvätt amaretto och WOW!!!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna