Alltså TACK TACK TACK för alla era kommentarer och tips i mitt föregående inlägg. Betyder otroligt mycket för mig att ni tar er tiden att svara och är verkligen inget jag tar för givet. Det gör mig så glad att vi kan hjälpa varandra. Att vi är som ett litet community som finns där för varandra i vått och torrt.

Idag är det måndag, vilket innebär ett nytt avsnitt utav Måndagsvibe. I veckans avsnitt berättar jag tre skitroliga och riktigt pinsamma historier kring mens haha och så pratar vi om våra unpoplour opinions. Alltså åsikter vi har som inte så många andra håller med oss om. Det är ett kul avsnitt och har ni inte lyssnat på oss än är det fasen dags nu… Vi har 50 000 lyssningar i veckanPoddindex just nu vilket är så jävla kul då det var vårat mål efter 6 månader… Nu ska jag fortsätta jobba och le, för ni gör mig så himla glad. Jag har världens bästa jobb och utan er hade det inte varit möjligt och idag är jag faktiskt extra tacksam för det. Jag måste bli bättre på att uppdatera bloggen med sådana är små uppdateringar. Det behöver inte alltid vara något extra vagant man skriver om utan jag märker ju att ni gillar vardagsuppdateringarna.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna