Kickade igång fredagen med att gästa Alice och Biancas Podcast tillsammans med Lojsan och vår podd “Måndagsvibe” vilket var så roligt. Tror det kommer bli ett kul och bjussigt avsnitt då vi drack bubbel och körde “Jag har aldrig”.

Efter inspelningen så gick vi vidare till Nobis för lunch och skitsnack…

Sedan åkte jag ut till Mall of Scandinavia för att spela in ett samarbete tillsammans med NA-KD

När jag kom hem så slängde jag av mig jeansen och la mig i sängen och bara chillade och kollade serier..

Och så åt jag jordgubbar med mjölk…

Min lördag vet ni vad jag hade för mig, jag tränade och åt brunch med Dani

Och sedan blev det serier i soffan resten av kvällen…

Min söndag spenderade jag med mitt favoritpar i hela världen.

Buster och Lojsan och lilla Todd

Vi åkte ut till en 4H gård ute i Lill-Jans skogen, klappade hästar och tittade på kaniner och minigrisar och så åt vi lunch på ett litet café i solen. Det var jättegott trots att det inte var något speciellt. Varmrökt lax kan ju vara det godaste som finns.

Efter vårt lilla gårdshäng tog vi en promenad i skogen och sedan åkte vi ut till Täby Centrum och handlade lite…

På kvällen blev det taco-söndag!

Och det såg ut ungefär såhär…. MYYYYYS!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna