Inlägg i samarbete med Glossybox

Julimånads GLOSSYBOX är en av mina favoriter på länge. Den heter Festival Frenzy och innehåller 5 festivalinspirerande skönhetsprodukter samt en underbar vegansk energishot ifrån Carly’s som jag fullkomligt ÄLSKAR.

Här ovan ser ni en bild ifrån när jag drack det efter träning (blir så trött av styrketräning) och innan jag skulle in och gästa Alice och Biancas podcast i fredags när jag kände att jag behövde lite energi…

Energishoten heter BOOST och den är verkligen upppiggande. En shot innehåller ungefär lika mycket koffein som två koppar kaffe, jag har testat den i flera veckor nu och jag är besatt 😉 BOOST är perfekt att dricka på morgonen, innan träning och efter en heldag på jobbet när man behöver piggas upp.

Eller varför inte stoppa ner den i festivalpacknigen?

Det gjorde jag när jag var på Lollapalooza förr förra helgen – and it saved me!!

Två andra produkter jag får spoila för er som finns i månadens box är det otroligt härliga orangea all around balmet från DR.PAWPAW (jag älskar att ha det på läpparna) samt Dr. Botanicals – en återfuktande ansiktsmask på tub som är perfekt att smörja in sig med efter festivalhelgen ? Beställ boxen för att få testa månadens skönhetsprodukter och testa Carly’s du med – med rabattkoden JULI20 blir allt ditt för endast 127 kr. Ord. pris. 159 kr. Slå till nu innan boxen säljer slut!

Och psst – missa inte den maxade tävlingen på @glossybox_sweden IG!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna