Precis som bestämt sedan långt tillbaka så är vi 4 tjejer som åker till Mykonos nu i slutet på Juli. Vi har planerat och bokat boende sedan långt tillbaka men jag ville avvakta med att boka min flygresa innan jag visste vad jag skulle göra i sommar och vart jag skulle befinna mig osv. Vilket var tur för fick feeling för att åka ner lite tidigare, så åker ner två dagar innan tjejerna kommer för att semestra lite helt själv. Jag gjorde det för något år sedan på Ibiza också och det var faktiskt riktigt avkopplande och mysigt även fast det kanske låter skräckinjagande för många. Även för mig ibland, men jag vet och tror att det är nyttigt att kunna umgås med sig själv och att utsätta sig själv för saker som känns lite läskigt/ jobbigt. Nu vill jag inte påstå att det känns läskigt att åka ner till Mykonos själv i två dagar men det är ändå en liten prövning på hur man hanterar det och jag älskar ju att utmana mig själv hehe.

Jag ser så mycket fram emot den här resan nu. Nästan räknar ner dagarna tills det är dags och det var så fint när någon utav er påminde mig häromdagen om att jag verkligen borde njuta av känslan av att längta, då jag inte längtade efter någonting förra sommaren utan bara ville att den skulle vara över. Vilket jag helt hade glömt bort, men som jag nu tack vare den kommentaren, tagit vara på och tänkt på. Så tack för det.

Har ni några Mykonos tips till oss? Vi har bokat middag på Spilia, Ling Ling och Sea Satin, sen lunch och solbäddar på Scorpios och så tänkte vi ligga på Nammos någon dag. Vet ni vad restaurangen/ stället ovan heter t.ex? Sett flera som varit där. Ser ju så mysigt ut.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna