Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD

Som jag skrev tidigare så bestämde vi oss för att fota ytterligare en dag inför kommande kollektionen som jag släpper med NA-KD redan i slutet på nästa (denna) vecka. Och här kommer lite BTS på vad som komma skall. Vi börjar med den här skjortklänningen som är ALLT. Den kommer i beige, vit och svart och är så fin. Finns även ett bälte i midjan till den. Scarfen kommer ni också kunna köpa.

Här bär jag ett par byxor som är super fina. Kommer även i svart och är perfekta i längden för oss kortare ( jag är 162cm)…. Älskar knytet i midjan/ paperwaist detaljen.

De perfekta jeansen som har liten snygg detalj nedanför rumpan! Och skjortklänningen i vit som jag har knutit som en topp istället. Smart va? Ni vet ju att jag älskar när man kan använda sina plagg multiways.

Lite blandade looks….

Shortsen här ovan kommer också, även dessa paperwaist!

Snyggaste jumpsuiten ever!!! SÅ SKÖN MED..

Skjortklänningen i beige…

Ett gult as fint kostym set som jag visade er häromdagen…

Hoppas ni är lika taggade som mig, iiiiih. Denna kollektionen innehåller mycket bra basics fast med en extra touch. Och är de perfekta plaggen för svenska sommaren/ sensommaren. För de är ej för tunna, men inte heller för varma. Är ni med? Denna toppen här ovan kommer också! Och så jeansen förstås!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna