Scorpios här på Mykonos har helt klart blivit ett utav mina nya favoritställen världen över. Så sjukt trevligt. Vi hängde där från morgon till sen kväll. Hyrde en beach cabana och låg och solade hela dagen och sedan åt vi lunch och stannade kvar för festen som var hur kul som helst!

Själva stranden var inte lika fin och härlig som borta vid Nammos Beach Club men det kanske var just denna dagen med som de blåste på ett speciellt sätt. Men annars så var allt tre gånger så mycket bättre på Scorpios i jämförelse med Nammos.

Framåt solnedgången beställde vi in rosé för att kröka till det lite lagom till festen satte igång. Det var hur mycket folk som helst som kom endast för festen. Det kändes som att hela Mykonos var där.

Vår servitör var gulligaste killen ever!!!

Och maten på Scorpios var helt otroligt god. Bästa jag ätit på ön hittills. Har nog aldrig ätit godare calamari någonsin i mitt liv! Tack för mig. Ni får INTE missa Scorpios när ni åker till Mykonos. Vi ska dit idag med hehe. Söndagar är ju typ som allra störst där. Men kan rekommendera Torsdagarna också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna