Jag vet att jag ligger mycket efter med uppdateringen på bloggen men som sagt så bestämde jag ju mig för att ta lite semester den här gången. Jag kommer göra en maxad Mykonos Guide till er när jag är på hemmaplan igen. Så tills dess får ni leva i lite ovisshet vad vi hittat på och vilka ställen vi besökt. Men här kommer en liten uppdatering om vår festliga middag häromdagen.

Vi började kvällen med att kolla på solnedgången nere vid vattnet i Gamla Stan eller Mykonos Town som det kallas.

Sedan åt vi förrätt och drack stolly bolly på ett litet hak i stan. Champagne med en vodka shot. Man blir väldigt uppåt av en sådan. En liten pick me up, så att säga! Middagen hade vi nämligen bokat så sent som klockan 11.

Åt gjorde vi på Sea Satin, en festlig restaurang som slutar med dans på borden och kastning av tallrikar i golven the Greek Way!

Förresten till alla som frågat om klänningen, den är ifrån ASOS.

Maten var inte direkt något speciellt helt ärligt talat. Men vi beställde iofs bara in förrätter. Hade dock väntat mig lite mer.

Men det gör ändå inget att maten inte är FANTASTISK. För det är själva stämningen nämligen.

Kommer sakna Olivia! Har varit så roligt att få umgås med henne en hel vecka här i Grekland. Vi ses ju inte alltför ofta eftersom att hon bor i London vanligtvis.

Det här var nog roligaste kvällen på resan!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna