Inlägget är i samarbete med Royal Design

Äntligen är projektet med min lägenhet klar och ingen är gladare än jag! Här kommer därför ett långt inlägg om hur det såg ut före och hur det ser ut nu efteråt. Har även gjort det enkelt för er att hitta mina detaljer ifrån Royal Design genom att samla allt på en landningssida/ hemma hos reportage hos dem.

Så in och kika på det HÄR (klick!) om ni är nyfikna.

Det har tagit så mycket längre tid än väntat pga leveranstider och dylikt men nu är den färdig och resultatet var worth waiting for om vi säger så! Det hela började ju redan i slutet på april precis innan jag skulle åka till Miami då jag målade om och gjorde om taket och nu har jag ett färdigt resultat. Så tänker att jag visar er före och efter bilder. För det älskar man ju att se!

FÖRE

Soffan stod till och med längs med samma vägg som spegeln till vänster innan CarolineHillehem kom och hjälpte mig. Det var ju givetvis med praktiskt för tv:n men eftersom att jag knappt kollar på tv så kände jag att jag hellre ville ha det socialt hemma och öppna upp soffan mot matsalsbordet istället.

EFTER

Soffa här (klick!) – Soffbord här (klick!) – Matta Layered

Hur stor skillnad? Bokhyllan och väggarna går i en varmare beige ton, soffan är utbytt, soffbordet är utbytt (men skulle kunna varit kvar för helhetens skull) och sen en ny fluffig matta och sittpuff som är brun istället för grön. Utöver det, samma gardiner, samma spegel och typ samma dekorationer i fönstret. Förutom att jag har valt att ta bort mina gröna växter och istället köra på mycket torkat gräs. Då det passar mig bättre eftersom att jag inte har några gröna fingrar haha.

Lampan här (klick!) – Ljusstakarna är ifrån Artilleriet – Coffe table books här (klick!) och från Newport

Älskar verkligen bordslampan jag har i fönstret, den är så ball och annorlunda!

FÖRE

Gud när jag kollar tillbaka på dom här bilderna mår jag lite dåligt hahah. Det här ser ju hemskt ut tycker jag (nu i efterhand) när jag ser resultatet på hur det blivit.

EFTER

Hela vardagsrummet upplevs som så mycket större i och med det runda bordet istället för det avlånga. Och jag tycker också att det blev så fint att köra svart bord och svarta stolar. Först var jag lite orolig att det skulle upplevas tråkigt/ för svart men nu i efterhand älskar jag det och är så glad att jag bestämde mig för att köra på det.

FÖRE

Sovrummet kändes lite lågmält och tråkigt och hade inte så mycket kontrast innan Carro kom in i mitt liv. Även min bäddning var kanske inte den bästa. Typiskt mig är att jag köper på mig en massa kuddar som jag gillar och sedan inte får ihop dem tillsammans men Carro hjälpte mig att få till det så efter hennes hjälp såg det ut såhär…..

EFTER

Sängbord här (klick!) – Sovrumslampor här (klick!)

Voila!!! Hur bra blev det? Älskar att vi körde på en mörk sänggavel det gjorde sig så fint kontrastmässigt och till mina gardiner som jag hade sedan innan och som är ifrån Tyghuset.

FÖRE

Har även fått i ordning i bokhyllan, den var otroligt prålig innan. Färgerna hängde inte riktigt ihop och det kändes väldigt mycket just pga jag hade mycket små detaljer i bokhyllan.

EFTER 

Nu istället har vi jobbat med större vaser och prydnadsboxar och böcker och försökt få allt i lite samma färgskala och titta så fint det blev och så mycket skönare det känns för ögat hehe…

FÖRE

Och sist men inte minst matsalsdelen, innan hade jag ett avlångt svart bord…

EFTER 

Och nu, ett runt fint med svarta stolar.

Vad tycker ni?

Visst har det blivit så bra?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna