Igår messade Lina, min typ enda tjejkompis här borta och frågade om jag ville möta henne på en drink på Baccarat Hotel. Jag sa givetvis ja och sedan svirade jag om till en svinsnygg, lyxig och elegant klänning ifrån Asos, lockade håret, satte på mig klackar och tog en taxi ner till Baccarat Hotel.

Jag var såld redan vid ingången, den var så lyxig, taket var högt, allt var svart och i taket hängde stora kristallkronor. Det var otroligt och redan då visste jag att här kommer jag trivas som fisken i vattnet. I mean take a proper look at this. Hur fint? Tydligen bor Rihanna alltid här när hon är i stan och då har hon en hel våning för sig själv.

Såhär såg baren ut där vi satt och drack drinkar. Och det finns även en utomhus del precis utanför där man också kan hänga men det var så mycket trevligare inne tyckte jag med tanke på hur fin baren var.

Det var ett betydligt äldre crowd här och extremt dyrt men värt ett besök för en drink at least med tanke på hur fint det var. Tips är att vara här runt 17.30, det var en perfekt tid. För då var alla finance men på AW typ.

Lina har bott här i NYC i hela 14 år men är ifrån samma lilla stad Söderköping som jag också är uppväxt i och vi är till och med uppväxta i samma del av den staden, Husbybacke. Men första gången jag träffade henne var här i New York för typ fem år sedan. Hur liten är världen? Ser fram emot att hänga mer med henne här i NYC kommande veckorna, hon är så genuin, rolig och världens mest omtänksammaste och generösaste människa. Ser verkligen upp till henne!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna