Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Ett favvoställe när det kommer till solnedgångshäng på rooftops är Le BainThe Standard hotel. De är alltid mycket folk. Och solnedgången är magisk därifrån. Mer häng liksom. Vi var där i fredags och jag hade på mig en skitsnygg rutig oversized blazer

Det var verkligen trevligt. Pratade om allt och inget och njöt av solens strålar i fredagseftermiddag…

Det är sjukt fin utsikt över Manhattan därifrån också.

Här bakom mig ser ni downtown och Freedom Tower.

Har så otroligt snygga vänner också, vi har verkligen varit ett gäng 8 riktigt stiliga tjejer den här helgen. När jag och Anna fotade häromdagen stannade ett gäng på typ 7-8 killar också applåderade hahaha! Artigt liksom. Så jävla söta.

Och kolla, lika fint på kvällen. Älskar den här staden så jävla mycket. Det finns så mycket att göra, så mycket att se och så många människor att lära känna. Så tacksam för den här helgen, och för mina vänner och för att jag får vara i den här staden lite längre den här gången.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna