Inlägg innehåller REKLAM för Aim’n
Pale plum sportbh här (klick!) – Pale plum tights 7/8 längd här (klick!)
Dör för den här färgen. Den är så så så snygg och lite annorlunda.
När någon frågar mig “Hur hittar jag motivationen till att träna?” så brukar jag alltid svara skaffa dig en träningskompis och snygga träningskläder. För det finns inget bättre sätt att motivera sig än att längta till att ta på sig sina nya snygga träningstights. Jag är därför sjukt glad över det här samarbetet då jag ÄLSKAR, alltså ÄLSKAR det här träningsmärket. 
Latte ribbed top här (klick!) – Latte ribbed 7/8 tights här (klick!)
Träningsjacka här (klick!)
Materialet på den här jackan är otroligt. Den är så skön!
 
Jag hittade till Aim’n för ca ett år sedan och har sedan dess längtat efter att få göra något tillsammans med dem då varumärket ligger mig varmt om hjärtat och är ett brand jag har använt i ett års tid. Deras träningskläder sitter som smäck, sitter åt där de ska och är helt underbara rent ut sagt. Materialet är skönt och färgerna är jordnära och skitsnygga. 
Espresso långärmad top här (klick!) – Espresso full lenght tights här (klick!)
Min favoritfärg ifrån den nya kollektionen!
 
Anledningen varför jag vill visa er dessa träningskläder just idag är för att Aim’n idag släppt en ny kollektion som heter Cream Collection och är inspirerad av kaffe eller ja kaffes alla färger. Så här kommer några favoriter ifrån nya Cream Collection men också några gamla godingar. Och missa inte att ni får hela 20% på hela sajten (ordinarie priser) med koden “hanna20” – gäller from idag – 1e mars.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna