Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Får alltid så sjukt mycket frågor om vad jag har på läpparna så är kommer ett svar en gång för alla hehe. Så kan jag hänvisa alla till att googla ”Vad har hannalicious på läpparna” next time hehe. Är ni redo?

På dessa bilderna har jag två läppglans. Först Clarins lip perfector färg #06 rosewood shimmer (rätt färg är länkad) – Det är underbart och vårdande och ger glans. Jag har använt dessa läppglans ifrån Clarins i hur många år som helst och kan inte vara utan det. FAVORITEN NUMMER 1!!! Ovanpå det har jag CAIA liquid lipstick färg giggles (rätt färg är länkad) – Detta är också en ny favorit, det är så fint och är liksom halvt matt och halvt glansigt. Kan varmt rekommendera. Ny obsession.

Två andra gloss jag älskar är NYX butter gloss färg tiramisu (det som är länkat) och e.l.f lip plumping gloss färg mocha twist (det som är länkat). Använder dessa också typ hela tiden. Och ibland kör jag plumping under CAIA ibland bara butter glosset från NYX och ibland bara plumping. Ja ni fattar. Dessa är mina fyra absoluta favoriter i varje fall. Har ni dessa fyra är ni good to go hannalicious style.

Puss på er, hoppas ni mår bra trots allt dom händer just nu <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna