Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Mina tights här (klick!) – Min sport top här (klick!)

Här kommer lite work out wear inspo ifrån morondagens yoga, både jag och mamma bär storlek S i alla plaggen så ni vet och de blå tightsen är lite genomskinliga men gör inget alls om man har ljusa seamless trosor.

Träningskläder är verkligen det bästa jag vet, känner mig alltid så snygg i det! Fick jag bara gå omkring i en sak resten av livet hade det varit träningskläder. Känner mig så himla L.A. i det – och jag älskar det!!

Mamma lånade också mina nya träningskläder…

Top här (klick!) – tights här (klick!)

Jag älskar toppen hon har på sig, så skön och nice att den är lite längre.

Men inget slår färgen på mitt set. Det är så vårigt och härligt. Jag älskar verkligen Filippa K’s sportwear. Det är så skönt och det finns så mycket snygga och tidlösa plagg. Stort stort stort tips!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna