Blev sådär akut sugen på en salted caramel milkshake så gjorde en halvnyttig variant till lunch idag, lördagen till ära. Eller alltså själva smoothie mixen blev ju faktiskt någorlunda hälosam och det är väl mer toppingen som är allt annat än det haha. Men här kommer i varje fall receptet!

För två smoothies behöver du:

1 fryst banan
1 msk tahini
ca 4 dl valfri mjölk
1 dl havregryn
1-2 st dadlar

kardemumma
kanel
salt

Mixa alla ingredienser och toppa sedan med valfri topping, jag hade digestive kex, grädde, smält mörk choklad, mörk choklad, hackade mandlar och dadlar fyllda med jordnötssmör. Det blev jävligt mastigt med all topping men själva smoothien är supergod och smakar verkligen salted caramel. Vill ni göra en liknande som jag gjorde med toppingen och allt så är ett stort tips för att äta/ dricka detta att hälla i allt i två skålar och äta med sked haha!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna