Babes I did it, I cut it short…

Och nu vill jag veta vad ni tycker. Jag är fortfarande osäker. Alltså ja, det är jätteskönt att vakna upp på morgonen och ej behöva borsta håret osv. Men, aaaah jag vet inte. Ska ge det en ärlig chans. Eller åtminstone försöka hehe.

Före och efter…

Kan typ inte förstå att det här är min frisyr just nu?

Att det där är jag bakifrån? Så ovant och så olikt.

Älskar verkligen min frisör JennyStyleport, hon är grym. Thanks for making magic ännu en gång! Hur fin blev inte färgen?? Dör för den. Kallare och ljusare och så härlig. Vi får se hur länge jag varar.. Thank god för Hairtalk säger jag bara. Hade nog inte vågat klippa det om jag inte hade det. Har däremot fortfarande i det för att göra det lite fylligare och tjockare. I min nästkommande youtube video kommer ni förstå varför. Visar hur håret ser ut utan Hairtalk där.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna