Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Rengöringscreme här (klick!) – Self tanning drops här (klick!)

WOW!!! Har hittat 2st nya favoriter i skönhetsjungeln som jag måste tipsa er om. Det första är en helt otrolig rengöringscréme som tar bort sminket och som är den underbaraste krämen jag någonsin testat. Den känns så bra för huden och likaså när man vaknar upp dagen efter. Alltså jag är frälst!!

Före och efter med typ 1,5h mellanrum. De blir mer skillnad efter mer tid!!

Den andra produkten är ett par helt underbara self tanning drops som man bara droppar i sin vanliga dagkräm eller nattkräm. Jag har färgen dark så det räcker verkligen med 2-3 st droppar och jag använder den också på halsen och bröstet.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna