Nu var det ju en vecka sedan men insåg att jag helt glömt visa er före och efter bilder sedan jag sist var hos frisören. Jag fick ju ett litet infall och kände att jag ville ha lite längre för en sekund men nu typ ångrar jag det haha. Jag trivs verkligen i det korta. Så jag kommer klippa av det igen snart. Men tänker jag kör på det här någon månad nu. För det blev lite tröttsamt med att alltid ha samma korta frisyr dag ut och dag in.

Stor fkn shoutout i vanlig ordning till Styleport. Dom är så proffsiga och så duktiga och det är alltid så härlig stämning där. De har även en ny salong, på samma gata, som är hur trevlig som helst. Älskar även att allt är så beiget och snyggt. Man kan ta en bild i varje hörn och det blir bra. Dröm för en influenser haha!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna