Inlägg innehåller adlinks/ reklamlänkar

Tröja här (klick!) – Byxor här (klick!) – Skor Zara

Jag hade absolut inte tänkt matcha den här lila tröjan med ett par gröna byxor men sen så bara blev det så och hur bra? Ibland måste man bara våga testa, även fast man inte tror att det ska bli snyggt tillsammans. Våga vara kreativ, våga testa och ta sig tiden att leka lite med färger och former. Vi är alldeles för dåliga på det och alldeles för bekväma jämt att ta det bekvämaste, det säkra kortet men jag lovar er att det blir så mycket roligare att gå lite utanför sin comfort zone. Nu vill jag inte försöka få det att låta som att det är HELT SJUKT att ha en lila tröja och gröna byxor hahahah, men ni fattar. Ibland behöver man bara en liten reminder eller push att ta en annan väg för en gångs skull.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna