DSC_0832_Fotor

BLOGG godis1

DSC_3714_Fotor

Sugen på en mysig tjejweekend med bästisen som ni tänkte unna er lite extra på? Jag har alla tips du behöver ha koll på för en lyxigare liten helg i Paris. Paris har verkligen blivit en av mina absoluta favoritstäder och jag har varit där hela tre gånger i år för att jag tycker om det så mycket. Här kommer därför mina bästa Paris tips bara för er <3

DSC_3548_Fotor_Fotor

Sitt och spana på människor på L’Avenue

Ett av mina absoluta favoritställen i Paris är L’Avenue. Det ligger på shoppinggatan med alla dyra butiker som Chanel, YSL, Dior, Givenchy osv och här är det kändisspotting deluxe om man tycker sådant är kul. Alla som kliver in på L’Avenue är chict klädda och här är det så mysigt att bara sitta och titta på folk.

DSC_8717_Fotor

DSC_3667_Fotor_Fotor

Afternoon tea på Peninsula Paris

Peninsula Paris är ett av de finaste hotellen i Paris så självklart har de även den mysigaste afternoon tea bjudningen. Ett afternoon tea med champagne kostar ca 600 kr per person men det räcker gott och väl att dela på en Afternoon Tea för när man väl närmade sig efterrätterna så var man ju redan proppmätt. Supermysigt att sätta sig här och avjuta lite mumsigt tilltugg efter en shoppingdag.

DSC_4267_Fotor

Documents36

DSC_4272_Fotor

En festlig middag med tjejkompisarna på Kong

Så fort jag kom upp från trappan och möttes av lokalen den här restaurangen ligger i så blev det ett av mina favoritställen i Paris. Det här ett sånt coolt ställe. Ni måste bara gå hit. På helgerna omvandlas restaurangen lite till en klubb också.

DSC_0601_Fotor_Fotor

Fantastisk asian fushion på Miss Ko

En annan favorit är Miss Ko. De serverar också Asian Fushion och är ett coolt ställe med härlig personal, annorlunda inredning och fantastisk service. De har även en DJ som spelar riktigt bra musik på helgerna och om servitören Alex jobbar så får ni hälsa ifrån mig 😉

paris-hotel-costes

IMG_3468-001_Fotor

IMG_3396_Fotor

Skvaller-marathon på Hotel Costes

Costes (eller cost som man uttalar det) är en så mysig och sexig restaurang och känns så himla Paris. Här hänger allt ifrån trendiga modeller och fashionabla par till killgänget. Maten här är till skillnad ifrån de andra ställena jag tipsat om hittills verkligen inget speciellt men atmosfären och stället är värt ett besök och det är ett ställe där det är precis lika mysigt att äta lunch som middag men också bara för att dricka lite drinkar i deras intima lilla bar.

Slide-Calbar4

Annorlunda bar upplevelse på Le Calbar

Sugen på att bli serverade fantastiska drinkar av en bartender i kalsonger? Då ska du gå hit! OBS! De har inte endast kalsonger på sig utan också en finstruken skjorta och fluga. Vilket fall så är drinkarna här riktigt imponerande.

dsc_8083

dsc_8029

dsc_8045_Fotor

En mysig lunch på Ralph’s

Ralph Laurens restaurang Ralph’s är verkligen värt ett besök. Atmosfären är supermysig, servicen fantastisk och fryser du så får du låna en fin Ralph Lauren sjal att svira om dig. Boka bord innan och säg att du vill sitta på innegården sen kan man ta kaffe på maten inomhus.

DSC_3980_Fotor

DSC_3965_Fotor

Trendiga italienaren Ober Mama i Marais

Själva uteserveringen på den här restaurangen där jag och Molly satt och käkade är inte mysig alls då den ligger på trottoaren på ett charmig location men det glömmer man bort när maten kommer in i så mysigt porslin. Detta är verkligen ett Instagram-ställe och de gör också riktiga Moscow Mules i kopparmuggar. Det här stället är perfekt att gå till för lunch om man befinner sig i området Marais.

Documents37

Hoppas ni gillade mina restaurangtips <3

Nästa gång jag åker till Paris så vill jag försöka hitta lite mysigare och mer genuina ställen att äta och hänga på. För de gångerna jag har varit i Paris det här året så har jag verkligen bara levt loppan och varit på fancy pancy ställen som är rätt dyra. Det är helt fantastiskt det också men nu känner jag att jag har rätt bra koll på de ställena så nu vill jag hitta lite mer hål i väggen och enklare ställen med obeskrivligt god mat.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna