Att komma över någon man älskar. Ja, hur gör man? Jag önskar att det fanns ett enkelt svar på den här frågan och att jag kunde få den där hjärtekrossade unga tjejen eller killen att förstå att han eller hon en dag kommer kunna stå där med ett ihopklistrat och lagat hjärta igen. Jag läste någonstans att det tar 11 veckor att må bättre efter att en relation tar slut. 11 veckor innan man mår bättre, känns kanske tufft. Men jag tror att det kommer bli enklare om man verkligen tar hand om sig själv och att försöka se positivt på det som händer i ens liv. Att försöka tänka, att det är meningen att det inte ska vara ni. Att det kommer komma något bra utav det här och att du kommer förstå vad när ditt hjärta har läkt färdigt. Att verkligen bara fokusera på sig själv och sitt välmående. Göra det du vill göra och det du mår bra av och kanske starta ett nytt projekt för att få dina tankar på annat.

Ingens heartbreak är det andra likt. Men det finns några saker jag tror att man kan göra för att gå vidare. Så här är mina allra bästa tips (ifrån en tjejs perspektiv) hur man kommer över honom….

Radera honom. Oavsett om ni slutade ert förhållande på ett relativt bra och vänskapligt sätt tror jag att det är extremt viktigt att säga upp kontakten ett tag så att man lär sig att klara sig själv och utan varandra. Ta därför bort honom på alla sociala medier för att ständigt bli påmind om honom kommer inte hjälpa dig att komma över honom. Men i ditt fall som jobbar på samma jobb som snubben så blir det ju lite svårare. Försök att skaffa andra vänner på jobbet och umgås mycket med dem och försök att inte gå förbi just hans kontor etc. Utan försök RADERA honom.
Säg JA till allt du vill göra. Ju mer saker som händer i ditt liv. Desto mindre tid för att tänka på honom. Gör mycket. Ha roligt och lev lite. Starta ett nytt projekt. Börja träna. Börja den där nya hobbyn du länge varit nyfiken på. Du har säkert en massa ny tid nu som du måste göra något för dig själv med istället för att bara sitta hemma och sakna ditt ex. Ju mer saker du sysselsätter dig med desto mindre tid för att tänka på exet.
Det kommer bli bra. Jag vet att det inte känns så just nu och att den enda personen du kan se dig själv tillsammans med är honom, men vet du vad? Du kommer komma över det. Och du kommer lära dig att känna igen. Jag lovar. En dag är du också där. Men låt det ta sin tid. Det är dock nästan så du ska tidsbestämma en tid som du får vara ledsen. Typ okej. Jag ger det här en vecka eller en helg av att sörja, vara ledsen, lyssna på våra låtar, äta glass framför tvn hela dagen etc. Men när jag är klar med det, då jävlar, då startar jag jobba på mitt nya jag.
Tänk ”HIS FUCKING LOSS”. Det är bra att vara lite cocky och confident. För hallå är inte du den bästa människan i hela världen? Jo! Och nu har ju han gått miste om dig… Så försök se till att du fortsätter vara du – FAST ÄNNU BÄTTRE. Det är okej att gräva ner sig och vara ledsen men efter ett tag måste man börja försöka pussla ihop sitt hjärta igen. Och då han ska han fan få se vad han gått miste om. Jag menar, vem vill inte vara med dig? Du är världens härligaste ju!
– Omge dig med människor som får dig att må bra och skratta. Behöver jag ens säga något mer här? Så viktig punkt. Så viktig grej. Att omge sig med människor som er en positiv energi och får en att må bra är viktigare än någonsin i sådana här situationer. Så umgås extra mycket med dina vänner.
– Res iväg. Jag vet att man brukar säga att fly problem inte hjälper men jag har erfarenheter om det motsatta. Att jag packade mina saker och drog iväg ett tag efter att jag och mitt ex gjorde slut är det bästa beslutet jag tagit. Inte bara pga det hjälpte mig jättemycket med att komma över honom utan också för att jag hade ”The time of my life” och insåg att jag klarade mig utan honom och jag kunde ha kul utan honom. Så om du har möjlighet, gör en resa. Den behöver inte vara i flera månader som för mig, utan 2 veckor är bättre än inget.
– It wasn’t meant to be for now, but if it is, it will be. Att tänka att saker och ting har en mening funkar alltid för mig. Det var meningen att vi skulle göra slut nu. För att du skulle lära dig något eller för att du något bättre kommer att komma. Det finns en mening med ditt breakup.
– Du är inte ensam. Jag menar tänk vad många andra som också får sina hjärtan krossat just nu, i denna sekund. Och jag menar, se, vad många som faktiskt går vidare och kan hantera det. Fasen, typ alla i hela världen har överlevt ett heartbreak och lärt sig att älska igen. Det innebär att du också kommer att göra det. För kan dom, kan du.

Hoppas nu att ni fina fina människor där ute som fått hjärta krossat och blivit dumpade snart inser att de finns fler och att ni är värda han eller hon som ger allt och gör allt för dig och som bara vill vara med dig och behandlar dig som den stjärnan du är <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna