Fråga: Kan du snälla skriva ett inlägg om hur man hittar den där positiva energin du har, liksom hur man bevarar den? Vill verkligen ha din energi ”stående”… och vill själv kunna känna mig lugn och glad eftersom att det är då man drar till sig det man vill ha. Har du jobbat mycket med självförtroende och självkänsla? Så mycket tjat om ”att hitta sig själv.” Vill att det ska vara roligt att lära känna sig själv. Du är fantastisk.

Svar: Jag har alltid trott att jag bara varit en positiv person i grunden. Men när jag läste en gammal dagbok häromdagen så såg jag (till min förvåning) att detta var ett mindset och något jag bestämde mig för att anamma efter mitt breakup med min första kärlek för ungefär 6-7 år sedan. Och att det var i samma veva som jag kom i kontakt med The Secret och Attraktionslagen för första gången. Hela den idéen går ju ut på att ett positivt mind set drar till sig positiva saker, att du är dina tankar och att du kan påverka ditt liv genom att ändra ditt tankesätt.

Så har du inte läst eller sett filmer om detta tycker jag du borde göra det först och främst. För när man lär sig att styra sina tankar är livet ganska så nice. Jag tänker på attraktionslagen mer i vissa perioder och mindre i andra men har ändå alltid en stadig balans och grund att stå på som jag luta mig tillbaka mot där jag i grund och botten försöker tänka positivt.

Jag har liksom lärt mig att acceptera att det är onödigt att älta och vara irriterad eller arg över saker man inte kan påverka. Att det bara tar mer energi att det ger och att det inte hjälper. Och jag tror ärligt talat att träning är en grej som ger mig sjukt bra självkänsla också. För när jag tränar känner jag mig duktig och stark och det gör väldigt mycket för ens mindset att känna just känslorna duktig och stark.

Så jag skulle egentligen ge dig som råd att läsa lite mer om attraktionslagen och hur du kan påverka ditt liv genom att tänka rätt. Och att du liksom varje gång en negativ tanke kommer till dig, styr bort den och försöker tänka något positivt istället. Samt att du varje morgon när du vaknar antingen skriver 5 tacksamhets tankar i ett block du har liggande vid sängen eller att du ligger kvar och tänker 5 saker du är tacksam för och 5 positiva saker du ska göra under dagen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna