MINA BÄSTA MOTIVATIONSTIPS

Eftersom att det är januari och nytt år kan jag tänka mig att många av er har/ vill komma igång med träningen lite. Så vad passar då bättre än mina bästa motivationstips när det kommer till träning. Jag har väl generellt inte direkt svårt att motivera mig iväg till gymmet men ibland när motivationen sviker så brukar jag titta på den här listan.

  • Träna på morgonen, innan frukost. DÅ BLIR TRÄNINGEN AV. Lätt att skippa träning efter jobb när man e trött och hungrig och bara vill hem. Speciellt den här tiden på året.
  • Träna med kompis eller kollega – då är det svårare att dra sig ur
  • Investera i nya träningskläder som får dig att känna dig lite extra snygg när man tränar eller t.om så snygg att du längtar efter att ta på dig dem! Då kommer du garanterat gå till gymmet.
  • Ladda upp med bra musik, både innan och under träningen. Detta är A och O för mig. Har en lista ni kan se här (klick!). När kroppen och huvudet skriker STANNA får denna listan mig att fortsätta!!
  • Belöna dig med något du vill ha efter visst antal genomförda pass etc.
  • Planera in träningspass i din kalender. Och se det lika viktigt som ett möte. Ändra inte om ett träningspass för en kompis. Se det som tid du investerar i dig själv. Vilket är det viktigaste du kan göra.
  • Tänk att 10 minuter är bättre än ingenting alls. Man har ju aldrig ångrat ett träningspass. Snarare att man inte genomförde träningspasset.
  • Sätt upp kortsiktiga mål, mycket bättre att sätta upp månadsmål/ veckomål än att du ska tänka att du ska träna 5 gånger i veckan hela året. Det blir liksom för stort och för orimligt. Det är också jobbigast de första 3 veckorna. Så sätt upp mål för första veckan, andra veckan etc i början.

TÄNK ALLTID PÅ FÖRDELARNA MED DIN TRÄNING

Gladare, piggare, friskare, orkar mer, lyckligare, avstressad, du får bättre immunförsvar, starkare hjärta, ökad livslängd och bättre självkänsla eftersom att du känner dig stark och duktig efter att du genomfört ett träningspass.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna