Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Sugen på äventyr men osäker på vad?

Hej tjejer.

Jag är i ett stadie i livet där jag är osäker på vad jag vill göra. Jag är singel, 24 år gammal och har pluggat 3 år. Jag har jobbat 1,5 år på ett kontorsjobb, och har nu fått ett nytt jobb inom samma branch. Jag känner verkligen att mina karriärsmål går i rätt riktning, men ändå börjar jag känna mig stressad över att jag inte varit ute i världen mer, och liksom äventyrat ännu. Jag börjar känna mig orolig över att jag tar mig an karriär och jobb för fort, och att jag inte tar tillvara på mina unga år.

Jag är osäker på vad jag vill göra, jag har aldrig varit ute på egen fot i världen men jag är sugen på att testa. Jag kan tänka mig allt från 3-månaders tjänstledigt för skidåkning i Kanada, till att plugga en master i Australien.

Är det någon som känner igen sig eller har varit i liknande sits? Tips eller tankar mottages gärna!

/ m-lo

Ett svar

  1. Hej fina du ☺️ Jag känner verkligen igen mig i det du skriver, men vet ärligt talat inte riktigt om jag kan ge några direkta råd då alla personer är så olika 🙏🏼 Själv känner jag av skräcken av att inte provat mina vingar utomlands, inte rest lika mycket som alla andra etc.
    Varje gång som jag känner stressen över det här funderar jag: vad är det jag vill göra i mitt liv yrkesmässigt? Och efter det funderar jag: hur kan jag kombinera mina fritidsmål och yrkesmål?
    Nu i ditt fall, säger du ju själv ganska tydligt: ta tjänstledigt eller åka och göra en master utomlands? Jag kunde tillägga där att kanske jobba inom yrket utomlands?
    Världen är full av möjligheter och bara för att du valt studierna före ett mellanår av resandet, betyder det inte att du aldrig mer kunde göra en resa. Det handlar mer om att anpassa sina resor och kombinera dem till den rikedom du har med studierna/ framtida karriär och se dem som en fördel, snarare än svårighet!
    Så sammanfattat: fundera ut vad det är du vill göra i framtiden, hur länge vill du göra det, kan du kombinera yrke + utrike eller en magister utomlands, och kör på det!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

YOUR POSTS

Smycken!!!

Hi girls!! Jag konfirmerar mig i sommar och behöver tips på smyckesidor. Som säljer alla typer av

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna