Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Flytta hemifrån – hatkärlek??

Har nu fått nycklarna till min första lägenhet (hyreskontrakt på ett halvår) men kan inte på något sätt få in i mitt huvud att det är jag som ska bo där. Det är som att hela min kropp och mitt sinne stretar emot nu när det väl är dags? Är inte orolig att jag inte ska klara av det vardagliga men har så svårt för nya stora steg i livet och är så orolig för ensamhetskänslor.

Försöker se alla roliga, positiva saker och tänka på dessa istället för allt som oroar mig men behöver pepp. Har ni några knep/tankar/råd/pepp?

Känner mig liksom som 5 år och 21 år på samma gång hah…

Hoppas ni har en superb dag

/Alva

/ AlvaHj

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna