Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

PRESENTER TILL POJKVÄN?!

Heej allihopa!!! Jag behöver råd!!

Mina julklappar till min pojkvän blev väldigt försenade fick hem de igår 😅😱 han fick något litet ändå såklart på julafton! Men vet han kommer älska detta! Men jag har ett dilemma!

Den 23 Februari firar vi 3 år tillsammans och jag hade en idé på att bjuda honom på middag, men hur läget är i samhället avråds det ju att gå ut o äta! Därför vet jag inte hur han känner, men hade en tanke att ge honom ett fint kort o höra om vill ut o äta då! Men då måste jag ge honom det redan nu typ 3 veckor innan för att annars hinna planera ihop något annat, någon liten present eller så. Men vet inte tycker ni det låter tråkigt att få det 3 veckor innan oså? För grejen är också, NÄR SKA HAN DÅ FÅ JULKLAPPARNA? Haha har ni något bra tips!!
help a girl out! Kom med alla tips!

 

/ Bellis

2 svar

  1. Jag skulle nog kört på en middag ändå, kanske en surprise istället för ett kort. Boka något mysigt bord på en romantisk restaurang utan att berätta vart. Man sitter inte tätt nu för tiden så det är helt okej att unna sig något på er dag, tycker jag! Ge honom julklapparna idag! Och sedan en middag på er 3-årsdag, en mysig stund med god mat tillsammans är underskattat! Jag tror han kommer uppskatta det 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

YOUR POSTS

Smycken!!!

Hi girls!! Jag konfirmerar mig i sommar och behöver tips på smyckesidor. Som säljer alla typer av

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna