Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Resturang för möhippa

Hej allihopa ❤️

En av mina närmsta vänner ska gifta sig i sommar (såklart bara om Corona tillåter). Vi ska ha en möhippa för henne om allt går vägen. Jag skulle behöva tips på restauranger som har lite party stämning nånstans i Stockholm? Jag bor inte själv i Sverige så har ingen koll så behöver tips!!

Tack ❤️

/ Amandalondon

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hanna Friberg
Admin
Hanna Friberg
2 months ago

Mister French har alltid bra partystämning. Även Ciccio’s. Kika in dem två!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna