Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Ledtrådar till överraskning?

Tjenare!

Jag behöver lite roliga tips! På Tisdag ska jag överraska min Pojkvän med en hotellnatt! Vi firar nämligen 3 år tillsammans då!

Min plan är att han under dagen så få små kort som har små ledtrådar inklämda! Jag kommer vara hemma hos mina föräldrar på morgonen och vara på skolan hela dagen så jag kommer antingen fixa så hans mamma fixar lapparna åt mig som jag vill ha de eller så sköter jag de genom sms men tror jag ska blanda! Men nu behöver jag tips på vad jag kan göra för ledtrådar och även om någon har något roligt tips hur jag ska göra!

En idé som jag fick var typ att jag smsar han Godmorgon! Hade du kunnat kika om jag har mina träningsskor i garderoben? (Eller något annat) då kollar han o där ligger en lapp som kanske står typ ”Goodmorgon darling! Hoppas du sovit gott! Men ikväll kommer du sova ännu bättre!”

De kan tolkas på olika sätt men mest troligt så tror jag att han kommer tänka för att han kommer få sova med mig då! Men i själva verket även på ett hotell 😉

 

har ni några superbra roliga tips!! Behöver alla!!

Kraaam

/ Bellis

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

YOUR POSTS

Smycken!!!

Hi girls!! Jag konfirmerar mig i sommar och behöver tips på smyckesidor. Som säljer alla typer av

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna