Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Tips sneakers!!!

Behöver tips på snygga enkla vita sneakers!!

/ Sofi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Patricia
Patricia
4 days ago

Vagabond har precis släppt ett par nya som jag tycker är snygga, heter Janessa ☺️ men är lite partisk då jag jobbar där 😉

Anine
Anine
1 day ago

Eeelsker mina Nike Air force, god kvalite och supersnygga!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna