Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

App för horoskop

Har någon tips på en bra app för horoskop? 🙂

/ PetraNordqvist

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Loo
Loo
9 months ago

Hej. Skulle starkt rekommendera Nebula! ☺️

Louice
Louice
9 months ago

Hej, jag gillar appen co-star.

AliceRosenberg
AliceRosenberg
9 months ago

Föredrar co star!

kia
kia
8 months ago

The pattern rekommenderar jag. Mycket intressant, stämmer bra, olika insikter om dig själv och ett ganska ok gränssnitt får jag säga. Dock på engelska men det kanske inte gör något! 😄

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna