Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Teknik strul?? Är jag dum

Hej!!
har en fråga som kanske inte alls passar in här men ingen jag känner kan hjälpa mig och jag hittar inget på Google.

På något sätt har sidorna i Google docs typ hoppat en bit till höger på skärmen. Jag behöver typ bläddra för att hitta sidan och den är alltid ut zoomad när jag öppnar dokumentet. Tror jag kommit åt ngt kortkommando men det går inte att återställa?? Nån som vet något?
mvh fattar ingenting

/ Amand

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
sophieml
sophieml
6 months ago

Förstår inte riktigt men prova hålla ner CTRL och sen skråla ut/in med datormusen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna