Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Göteborg Veganska Caféer

Hej har ni några bra tips på caféer men många variationer av veganskt fika och drycker?

/ Palita

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
lisa123
lisa123
19 days ago

Jag tycker mycket om VeGofika, de rekommenderar jag starkt även Happy Me på Vasagatan. För snabbmat så finns jonsborgsgrillen (bääästa snabbmat för veganer, önska den fanns överallt)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna