Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Vad ska jag göra??? Hjälp!!

Hello girls! I need help! Det finns en väldigt fin kille på mitt jobb som jag har fått en crush på, min magkänsla säger att han är den rätta och känns som att han oxå känner nått för mig. Jag har ingen kontakt med han än, jag träffar han endast på morgonen, då hälsar vi bara. Vad ska jag göra för något så att vi kan få kontakt och ta e nästa steg närmare?? Jag vill helst att han ska ta första steget, men känns som att han typ skäms elr nått.

/ gabriella

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
lisa123
lisa123
19 days ago

Hej gabriella, om jag vore i din situation skulle jag varit aktiv på tinder just då när han också är på jobbet, typ på rasterna swipa och se om han finns. Om ni matchar är de ju lätt att gå därifrån. Men om du vet vad killen heter så kan du på något vis hitta hans snapchat, eller om inget annat fråga om det! Om du ändå känner att de är ömsesidigt kanske han känner samma och då är de nästan värt att ta första steget om han verkar som den rätta! <3

CelinaJ
CelinaJ
14 days ago

Jag hade frågat hur läget är när ni hejar, fråga om han ska göra nått speciellt under kvällen/helgen och bara visa att du bryr dig och är intresserad! Försök liksom bygga upp en kontakt efter det genom att fortsätta ställa frågor och utveckla ämnen inom det ni redan har pratat om.
Lycka till!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna