Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Lollapalooza Stockholm

Hej tjejer! Tänkte se om någon här är sugen på att gå på Lollapalooza i Stockholm? Om det blir av…💃🏻

Jag älskar festivaler och vill jättegärna gå! Tyvärr känner inte de kompisarna jag har likadant 😅

Hade varit kul att få ihop ett tjejgäng och dra dit i sommar!! Om du känner dig intresserad får du jättegärna kommentera nedan eller skicka ett DM på instagram så pratar vi mer 🙌🏼

/ Isabelle

/ Isabelleer

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Karen
Karen
5 months ago

Lollapaloza är ju dock inställt i år tyvärr 🙁

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna