Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Träningskompisar Stockholm!!

Hej alla fina!!

 

Jag bor i centrala Stockholm och tränar på sats (haha som 99% av alla). Jag är en äkta pass-tjej men behöver någon att motivera varandra till att gå på passen och ha någon att pusha varandra till att få in träningen. De flesta av mina kompisar tränar inte på gym och många bor utanför stan så jag söker därför någon kompis att träna med!

/ Karen

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hanna Friberg
Admin
Hanna Friberg
14 days ago

Pratade precis med en tjejkompis idag som letar work out buddy för bootcamp på fightbox!!! I Maj, 6 veckor tror jag! Du borde testa det!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna