Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Födelsedags outfit!

Jag fyller 25 om några veckor och vill ha en skitsnygg outfit! Söker något glittrigt, kul om det är väldigt ”extra”, gärna rosa! Men guld funkar oxå. Tips på bästa sidorna som har snygga outfits? Kollat de vanliga Nelly,nakd, missguided, PLT osv.. eller om ni säljer något hör av er 🙂 är strl 38

/ Ebba14

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carlsson
Carlsson
5 days ago

Inser att den kanske inte är så “extra” som du vill ha, men har dreglat över den själv och har ingen anledning att köpa den så jag skickar den vidare! hoppas du hittat något!

https://www.stories.com/en_sek/clothing/dresses/mini-dresses/product.padded-shoulder-sequin-dress-pink.0940870001.html

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna