Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Smögen/Fjällbacka/Grebbestad

Hej alla goa!🦀 Jag och min familj har en sommarstuga i Fjällbacka som vi brukar vara på under sommarhalvåret. Tyvärr inte nu då vi är norska och bor i Norge. MEN medans jag längtar ihjäl mig tänkte jag höra om någon här också brukar vara i Fjällbacka/Smögen/Grebbestad ol. på sommaren? Hör gärna av dig så vi kan hitta på något kul tilsammans förhoppningsvis(!!!) denna sommaren. Jag gillar allt från lugna dagar på havet till en rolig fest🥰 Skicka gärna dm på Instagram @fredrikkegustavsen, så kan vi ju följa varann och hålla kontakten. Vi hörs💙

/ Fredrikke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna