Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Lediga jobb?

Hej allihopa!

Jag är 20 år, har precis tagit studenten och studerar just nu på Stockholms universitet. Jag känner mig däremot lite vilsen just nu, jag vet inte vad jag vill och känner mig stressad över vad jag ska göra med livet. Ska jag fortsätta att studera? Ska jag jobba? Flytta? Resa? Jag känner att jag är redo för en förändring och vill göra något nytt. Jag vill känna mig kreativ och aktiv. Jag undrar därför om ni vet några lediga jobb? Eller andra tips på vad man ska göra om man känner sig vilsen och gärna vill göra något nytt?

 

/ Anonym123

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Carlsson
Carlsson
7 months ago

hej! Förstår din känsla, jag började läsa direkt efter gymnasiet och valde sen att hoppa av då jag insåg att jag enbart läste för att läsa. Det var inte vad jag faktiskt ville. Det jag gjorde var att ta jobb inom vården en kortare period för att sen kunna resa som volontär. Jag försökte fundera på vad min magkänsla sa mig och inte fundera så mycket på om jag fick ett bättre ´jobb av den ena eller andra utbildningen. Om du känner att du är på rätt utbildning och läser något du verkligen vill kanske du kan testa att gå med i en förening och gå utanför din comfort zone på andra sätt. Om det inte känns som rätt utbildning eller rätt tid i ditt liv för utbildningen så kanske du ska fundera på att hoppa av eller ta ett år ledigt.
Försök att koppla bort alla borden och måsten som du känner utifrån och bara lyssna på din egen magkänsla!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna