Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

SAN FRANCISCO STATE TILL HÖSTEN

Hej!

Jag har blivit antagen för en utbytestermin till San Francisco State i höst. Fingers crossed att man får resa in i USA såklart. Undrar om ni har några bra SF-tips? Eller kul saker att hitta på i Cali i övrigt? Vore superkul att träffas på en drink, fika, lunch om någon annan också ska till SF till hösten!

 

Vänliga hälsningar,

Kajsa

/ kajsadba

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna