Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Sims 4

Sims 4

Hej jag har tänkt köpa en dator för att kunna spela Sims 4.

Jag undra då vilken dator ni har och om det funkar bra?

Skulle även vara bra att veta hur mycket utrymme det tar osv?

Eller om ni rekommendera någon speciell dator?

/ Felicia02

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
wiannna
wiannna
19 days ago

Jag har en HP ENVY x360 15-ee0003no. Funkar jättebra med den, aldrig upplevt lagg eller att den är långsam 🙂

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna