ADLINKS/ REKLAMLÄNKAR

Mitt tre BÄSTA BEAUTY LIFEHACKS just nu inför sommaren…

  1. Skrubba ansiktet med en ansiktsskrubb varannan/ var tredje dag. Det gör att min hud blir så glowig och fin eftersom att jag får bort alla döda hudceller och sminket fäster bättre. Jag använder denna (klick!) och det blir extra magiskt om man har denna oljan (klick!) på efteråt. Alltså GLOWET is reeeeeeeal!

2. Epilera bort håret under armarna (!!!!!!) Jag hade verkligen ingen aning hur life change-ing detta var!!!!! Men Tully lärde mig detta lifehack i vanlig ordning. Använder denna (klick!) och endast denna, då den är absolut bäst. Det gör as ont första gången men sedan vänjer man sig. Genom att eplilera bort håret så slipper du allt små hår som växer ut och syns redan dagen efter att man rakat med rakhyvel. Det håller med andra ord mycket längre i och med att man drar bort håret från roten. Sommarens bästa lifehack enligt mig. Ni måste testa!

3. Lash lift och färgning av bryn under sommarhalvåret (kolla hur fina mina fransar är på bilden, de är mina egna fransar men vi har böjt och färgat dem). Älskar verkligen att göra lashlift och lägga ner extra mycket tid på brynen under denna halvan av året. Gör lash lift hos Caroline Khan och bryn hos Brow Felicia. Dessa tjejer är de bästa i stan.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna