Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Ridkompis/ tips på ridskola

Hej!

Jag har länge velat börja med ridning men aldrig tagit tag i det på riktigt pga vet inte riktigt vart jag ska vända mig + ingen av mina kompisar vill joina mig och jag är nog helt enkelt för feg för att göra det ensam.

Är det någon här som kanske också är sugen på att börja och vill göra det tillsammans, eller vet ett stall jag kan vända mig till?

Har inte ridit på några år men gjorde det mycket när jag var yngre så har lite förkunskap. Är 27 år och bosatt i centrala Stockholm så drömmen vore att hitta något i närheten 🙂

 

Kram M

/ marre20

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna