Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Gotland v 28/29
  1. Hej!

Jag är 01a och undrar om det är några 20åriga tjejer som har lust att boka Gotland med mig i sommar? Alla mina vänner har semester olika veckor men vill verkligen komma iväg en sväng, och då passar det väl inte bättre än att skaffa sig nya bekantskaper!

Jag tänker mig bada, sola, fota, fest, roadtrip runt ön, dricka drinkar o käka god mat! Har gjort samma inlägg i Måndagsvibe på Facebook, där finns även en liten moodboard 🙂

Skriv till mig på Instagram @matildamild om du är intresserad!

Tänker mig v 28/29

☀️🥂⛱💃🏽🌴💦✨💖

/ camille

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna