Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Behöver råd!

Okej jag behöver råd!

Jag har känt en kille i snart ett år och han är en av mina bästa vänner. Han vet verkligen att om mig och finns alltid där. Men nu har jag börjat få känslor för honom. På samma gång som jag verkligen kan se oss två tillsammans så kan jag också se oss med olika personer.

Jag pratade med min närmsta tjejkompis om detta i torsdags och i fredags tog vi studenten och hade ett litet krök hos mig efter allas mottagningar och även han var där. Tänkte att det var en chans att se vad vi faktiskt kände men då var min bästa tjejkompis helt över honom och lät mig inte ens vara i närheten. Killen har liksom mig och han som bakgrundsbild, bytte till samma bild på min mobil, la ut en bild på oss på hans instastory och blev irriterad på mig när jag strulade med någon annan. Allt under en kväll. Så det är ju rätt självklart att han också känner något och alla som sett oss tillsammans säger att han är kär i mig. Men i och med att jag verkligen inte vet vad jag känner så vill jag inte förstöra den vänskapen som vi redan har för han är verkligen en av mina bästa vänner. Och han är säkert lika förvirrad över allt som jag är.

Vad ska jag göra? Jag vill verkligen inte förstöra den fina vänskapen som vi har. Tänk om vi gör nått och det bara inte funkar? Eller om han inte alls känner något och att jag bara ser det som jag vill se? Jag vill liksom inte bli sårad eller vara olyckligt kär. Men för varje gång vi ses så känns allt bara så rätt och vi har så jäkla kul tillsammans.

/ E

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna