Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Få svar på otrohet eller gå vidare

Hej. Nu är det så att jag och min kille som varit tillsammans i ett år precis gjort slut. Det har varit väldigt jobbigt men senaste tiden har inte varit bra för någon av oss. Allt börjar med att han  förändrades, jag kände inte samma kärlek från honom som innan osv. Sedan gick det över till att han inte visade mig sin telefon och framförallt fick jag INTE se hans Snapchat. När jag åkte iväg några dagar så var han helt off mot mig, jag var så sjukt nervös och ledsen ända tills jag kom hem och tänkte att nu löser det sig. Men då råkar jag se på hans telefon att han tagit kontakt med sitt ex. Vi går vidare tills nu. Nu har vi precis gjort slut efter allt dåligt i vårt förhållande och bara någon dag efter vi gjorde slut åkte han 4 timmar bil för att ”träffa några kompisar”. Under hela tiden skickade han bara snaps i taket och ville inte prata med mig i telefon. Nu helgen efter åkte han iväg igen. Han sa att han ska fira en student och skulle åka med sin bror och jag tänkte bara vad kul! Bara det att när dagen går så inser jag att han inte svarat mig på 5 timmar, (tilläggas ska att han ALLTID svarar direkt på tlf). Och redan då började mina misstankar så jag skriver till en kompis som har hans bror på snap. ”Kan du kolla om han har kartan på” vilket han har och han är alltså hemma så han har ljugit. Så då ringer jag för att se om han svarar vilket han inte gör. Sedan skriver jag och frågar om han å hans bror är med kompisarna, han skriver då ja och då förstår jag att allt är en lögn. Jag är 99,9% säker på att han är hos sitt ex och att de haft kontakt under tiden vi varit tillsammans, vilket var för mindre än 2 veckor sen. Han totalt vääägrar att erkänna att han ljugit trots att jag har flera bevis. Under tiden han var där skrev jag flera gånger ”du kan bevisa för mig nu att du inte ljuger men nu är din enda chans”, han kunde fortfarande inte bevisa det så jag är rätt säker. Och nu undrar jag – vad ska jag göra? Det känns som att jag inte kan gå vidare utan att få veta sanningen. Så antingen får jag ta reda på den själv, (men hur?) eller så måste jag gå vidare men aldrig få veta. Hjälp!! Och förlåt för jätteflummig text.

/ Louise

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna