Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Göra slut även om man älskar sin partner…

Hej,

Jag och min nuvarande pojkvän hae varit ihop i 4 år. Senaste halv året har jag bollat med ifall jag faktiskt vill vara längre i en relation, även om jag älskar honom och han är min bästa vän. Har i princip bestämt mig för att göra slut, men vågar och vill inte ta det steget så jag älskar hnm och jag vil lju verkligen inte krossa hans hjärta😩 Ändå vet jag att jag inte kan vara i en relation med dessa tankar…

Någon annan som varit i samma situation och tagit steget att göra slut? Eller någon annan som har goda eller motiverande råd🥺❤️ Allt tas emot, tack i förhand❤️

/ Anna

Ett svar

  1. Hej! Nu såg jag att du skrivit detta 19 juli, jag vet inte vad du valde att göra, om ni fortfarande är tillsammans eller gjort slut.

    Det känns som att det är jag som skrivit detta inlägg..jag har varit med min kille i 5 och ett halvt år, våran relation är fin men det känns som vi växt ifrån varandra. Och jag har ingen aning om vad jag eller vi ska göra. Efter nåt år tillsammans så är man väl bara inte lika kär längre, jag vet inte om det kanske är så i alla relationer. Man är kanske inte lika pirrig och kär men man älskar varandra ändå.

    Hade jag varit du hade jag pratat med min partner! Är det något du saknar i livet? Önskar du att han gjorde något specifikt till dig så att du kan återuppta gnistan? Jag har pratat med min kille om hur jag känner och jag har nog kommit fram till att jag känner mig bara lite vilsen och lost helt enkelt. Jag är 25 och känner att något saknas i livet. Så jag ska försöka jobba på det och hitta nya hobbys och umgås med vänner och låta det gå lite tid. Annars kommer nog jag vilja ta en paus, ibland kanske en paus är bra? ❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

YOUR POSTS

Smycken!!!

Hi girls!! Jag konfirmerar mig i sommar och behöver tips på smyckesidor. Som säljer alla typer av

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna