Hey girl!

Vi är dina nya bästa tjejkompisar, din clique. Det här är en plats där DU står i centrum! Här hjälper vi varandra med allt från högt till lågt. Min svärmor går mig på nerverna (we feel you), jag vet inte vad jag ska ha på mig (we got you), jag vill investera mina pengar men vet inte hur? (we understand you), jag är intresserad av en kille vad ska jag göra? (lets talk about it), vad fan ska jag laga till middag? (let’s figure it out).

Göra slut även om man älskar sin partner…

Hej,

Jag och min nuvarande pojkvän hae varit ihop i 4 år. Senaste halv året har jag bollat med ifall jag faktiskt vill vara längre i en relation, även om jag älskar honom och han är min bästa vän. Har i princip bestämt mig för att göra slut, men vågar och vill inte ta det steget så jag älskar hnm och jag vil lju verkligen inte krossa hans hjärta😩 Ändå vet jag att jag inte kan vara i en relation med dessa tankar…

Någon annan som varit i samma situation och tagit steget att göra slut? Eller någon annan som har goda eller motiverande råd🥺❤️ Allt tas emot, tack i förhand❤️

/ Anna

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna