SAKER ATT GÖRA PÅ HELGERNA NÄR MAN ÄR SINGEL


Boka in en lång brunch med vännerna – brunch är den nya middagen känner jag! Promenera eller gå på ett träningspass – att få in ett träningspass i helgen är verkligen underbart. Samma sak med promenader. Så mysigt att promenera mycket. Köpa med sig en kaffe och bara gå och gå och gå. Rensa ur och shoppa nytt – ÄLSKAR att rensa och det är en perfekt söndagsaktivitet. Så länge man följer upp det med något mysigt. Eller att man typ ses ett gäng vänner, dricker lite vin och byter kläder med varandra. Var barn eller hundvakt – sjukt mysig grej faktiskt, speciellt när man är singel. Jag skrev faktiskt till min faster häromdagen och sa att jag gärna är lite barnvakt framöver åt mina små kusiner. Har också försökt få hit Agda. Känner mig otroligt sällskapssjuk just nu, är inne i en period I guess hehe.

Läs en bra bok – unna dig en stund med en bra bok, det finns faktiskt inget bättre än när man blir uppslukad av en bra bok och inte kan sluta läsa. 

Unna dig hemmaspa – sätt på en bra och lugn spellista, tänd ljus och gör mysigt för dig själv. Ingen stress. Stäng av telefonen och bara njut, andas och gör saker för dig. Skrubba kroppen, tvätta håret, måla naglarna och smörj in dig med krämer och serum.

Bestäm dig för att laga en ny maträtt eller baka något – & gör det till en mysig grej. Sätt på en bra podd eller ljudbok i hörlurarna, gå och handla ingredienser och gör det mysigt för dig. Gör det kul. Tänk att du ska lära dig något nytt. Utvecklas. Get out of your comfort zone.

Gör ett yogapass – prioritera att faktiskt ta dig tiden för meditation eller yoga. Ta en lång dusch, smörj in dig med body lotion, lägg på ett serum, sätt på dig sköna kläder, tänd lite ljus och gör ett lugnt yoga pass via youtube. 

Unna dig en söndagsbukett – gör fint hemma och gå och köp dig en härlig bukett med blommor, drick en kopp te och njut.

Bestäm dig för att utforska en ny stadsdel eller nytt område – har länge sagt att jag ska göra detta, men den här hösten/ vintern är det fan dags! Var lite lyxig – köp hem en flaska vin vin och gör i ordning en charkbricka och lyxa till det för dig själv. Hur mysig grej? Planera resor till våren och sommaren – gör moodboards eller en Pinterest board och planera och inspireras! Jättekul att drömma sig bort och att ha något att se fram emot.

Sätt dig på ett fik själv, drick en kaffe, köp en bulle och kolla på människor – det är faktiskt få förunnat att sitta på fik själv. Så mysigt. Jag gjorde det för någon helg sedan och fick massor gjort. Strosa i butiker – för att hitta lite härlig inspiration inför hösten. Besök lite second hand och vintage. Gå och kika i inredningsbutiker. Köp med dig en kaffe och bara gå in i butiker som du annars kanske inte ens varken lagt märke till eller varit inne i. Gå på bio – köp lite popcorn och se en bra film med en vän eller själv. Ändå mysigt att se bio själv. Hade jag absolut kunnat tänka mig att göra i helgen om det går någon bra film.

Städa hemmet – gör mysigt och gör i ordning, möblera om, byt om, rensa, släng och fixa fint hemma inför hösten. Finns inget härligare än att ha det fint hemma.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna