ABOUT ME

ABOUT ME

HANNA FRIBERG

Hanna har bloggat i 10 års tid och är en positiv, energifylld och kreativ själ som älskar att resa, designa och ta hand om sig själv och sin kropp. Uppväxt utanför Norrköping, senare Västerås och numera bosatt i Stockholm. Hanna har även bott i Australien och spenderat mycket tid i USA, framförallt Los Angeles. Hon startade sin blogg redan 2008 och brinner för att inspirera samt peppa sina läsare till allt ifrån resor, mode, recept och träning.

Hanna har tre podcasts i bakfickan varav Måndagspepp blev nominerad till Årets Podcast. Hanna lanserade under 2017 en egen klädkollektion hos NA-KD och har nu gjort totalt 6 stycken. Hon har även designat bästsäljande mobilskal hos Ideal of Sweden.

ABOUT ME

END OF AN ERA…

’CHANGE IS COMING’

I över tio års tid har jag uppdaterat min blogg. Jag har delat det mesta och nu är det dags att ta nästa steg. Jag vill ge tillbaka till alla er som har följt mig och jag vill visa er alla sidor av mig. Jag byter inte bara namn. Jag bjuder in er till min värld.

 

Tillsammans ska vi bli dom bästa människorna vi kan vara och göra sociala medie världen till en bättre, ångestfri och härligare plats. Här ska vi inspirera, motivera och peppa varandra. Låt oss ta tillbaka makten.

 

 

 

Jag har testat att bo på alla möjliga ställen. Är uppväxt i Söderköping och bor idag i Stockholm men har tidigare bott i Dubai för att jobba som barnflicka, i Australien för att jobba med hårdvårdsmärket Aussie på Instagram, i Los Angeles för att hitta mig själv och i New York för att leva livet.

 

Om mina vänner skulle beskriva mig hade dom sagt att jag är en okomplicerad, lite självupptagen superhärlig och extremt positiv vän med hjärtat på rätt plats. Jag gör folk glada och jag vill att du ska bli glad av att följa mig och vara en del av mina plattformar.

 

Om jag får skryta lite så går det ganska bra för mig. Jag har hela tio kläddesignkollektioner tillsammans med NA-KD i bagaget, jag har gjort bästsäljande mobilskal tillsammans med Ideal of Sweden, jag driver en av Sveriges mest lyssnade podcasts och jag har världens roligaste liv.

 

Hälsa, träning, välmående och mindset är viktigt för mig. Hinner jag med ett träningspass på morgonen, får i mig min kaffe i lugn och ro kan inget gå fel. Men råkar det göra det så försöker jag ändra mitt mindset. Du är dina tankar och du kan påverka ditt liv mycket mer än du tror genom hur du tänker. När jag går hem från kontoret så har jag börjat manifestera vad jag vill ha och vad jag är tacksam för. Det ska bli spännande att se vart det leder, häng med!

I över tio års tid har jag uppdaterat min I över tio års tid har jag uppdaterat min blogg. Jag har delat det mesta och nu är det dags att ta nästa steg. Jag vill ge tillbaka till alla er som har följt mig och jag vill visa er alla sidor av mig. Jag byter inte bara namn. Jag bjuder in er till min värld.

I över tio års tid Tillsammans ska vi bli dom bästa människorna vi kan vara och göra sociala medie världen tills en bättre, ångestfri och härligare plats. Här ska vi inspirera, motivera och peppa varandra. Låt oss ta tillbaka makten.

Jag har testat att bo på alla möjliga ställen. Är uppväxt i Söderköping och bor idag i Stockholm men har tidigare bott i Dubai för att jobba som barnflicka, i Australien för att jobba med hårdvårdsmärket Aussie på Instagram, i Los Angeles för att hitta mig själv och i New York för att leva livet.

Om mina vänner skulle beskriva mig hade dom sagt att jag är en okomplicerad, lite självupptagen superhärlig och extremt positiv vän med hjärtat på rätt plats. Jag gör folk glada och jag vill att du ska bli glad av att följa mig och vara en del av mina plattformar.

Om jag får skryta lite så går det ganska bra för mig. Jag har hela 10st kläddesignkollektioner tillsammans med NA-KD i bagaget, jag har gjort bästsäljande mobilskal tillsammans med Ideal of Sweden, jag driver en av Sveriges mest lyssnade podcasts och jag har världens roligaste liv.

Hälsa, träning, välmående och mindset är viktigt för mig. Hinner jag med ett träningspass på morgonen, får i mig min kaffe i lugn och ro kan inget gå fel. Men råkar det göra det så försöker jag ändra mitt mindset. Du är dina tankar och du kan påverka ditt liv mycket mer än du tror genom hur du tänker. När jag går hem från kontoret så har jag börjat manifestera jag vad jag vill ha och vad jag är tacksam för. Det ska bli spännande att se vart det leder, häng med!

FRAMTIDEN

I över tio års tid har jag uppdaterat min blogg. Jag har delat det mesta och nu är det dags att ta nästa steg. Jag vill ge tillbaka till alla er som har följt mig och jag vill visa er alla sidor av mig. Jag byter inte bara namn. Jag bjuder in er till min värld. Tillsammans ska vi bli dom bästa människorna vi kan vara och göra sociala medie världen tills en bättre, ångestfri och härligare plats. 

Här ska vi inspirera, motivera och peppa varandra. Låt oss ta tillbaka makten. Jag har testat att bo på alla möjliga ställen. Är uppväxt i Söderköping och bor idag i Stockholm men har tidigare bott i Dubai för att jobba som barnflicka, i Australien för att jobba med hårdvårdsmärket Aussie på Instagram, i Los Angeles för att hitta mig själv och i New York för att leva livet.

TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT TEXT 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna